Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

VÄRLDENS BÄSTA GIN

emilareng  |  Publicerad 2018-11-14 21:18  |  Lästid: < 1 minut

 HERNÖ GIN OLD TOM

I dag tillkännager Cathay Pacific Hong Kong International Wine & Spirit Competition att Hernö Gin är det bästa ginet på den asiatiska marknaden 2018. Hernö Old Tom Gin tilldelas en Trophy för Best Gin under Hong Kong International Wine and Spirits Fair och en jury bestående av internationella experter har gjort bedömningen utifrån en strikt blindprovningsprocess där flera av Hernö Gins produkter utsetts till vinnare i olika kategorier.

– Domarna har oberoende av varandra poängsatt och valt ut sina favoriter och Hernö Old Tom Gin är den stora favoriten som kammar hem det absolut tyngsta priset man kan få: Trophy, Best Gin 2018. Så otroligt hedrande!, jublar Jon Hillgren, vd och grundare av Hernö Gin.

Hernö Old Tom är en av de absolut bästa ginerna jag någonsin testat och nu tycker jag det verkligen är dags att hela Sverige får upp ögonen för den också.  Har förutom priset ovan vunnit alla de tyngsta priserna en gin kan vinna. Passar perfekt i cocktails eller som snaps till julbordet, den lilla extra kicken av älgört och socker gör att den passar tamejfan till det mesta på alla typ av bord med mat på.

BESTÄLL HERNÖ OLD TOM HÄR

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-11-15 10:09