Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Skådespelare och reklam

emilareng  |  Publicerad 2019-04-21 13:20  |  Lästid: 2 minuter

Resumé gjorde precis lite grävande journalistik 2.0 och kom på att skådespelaren Suheib Saleh var med i både KRY:s kampanj och Netflix nya dundersuccé Störst av allt där han spelar knarklangare. Resumé ville då få detta att det blev skevt för tittarna att skilja på en pollenallergiker och en knarklangare. Nu finns det ju såklart pollenallergiker som säljer tjack men de har det såklart tuffare såhär på vårkanten och måste vistas mer inomhus vilket gör att omsättningen minskar radikalt.

Eftersom resumé gjorde ett sånt jävla hästjobb med detta så tänkte jag kolla tillbaka på några skådespelare som begått samma ”misstag” med att vara med i en film/serie och även reklamfilm för att kunna försörja sig.

Jarmo Mäkinen: Jägarna och K-Rauta

Jarmo Mäkinen tycker jag är en lysande skådespelare men hur tänkte han här? I ena sekunden så tjuvjagar han i de norrländska skogarna, våldtar och är en douchebag av guds nåde och i nästa sekund så säljer han virke åt K-Rauta? Här måste ju ni tittare verkligen tänka till för att förstå att K-Rauta inte sponsrar varken tjuvjakt, våldtäkter eller för den delen utbyggnader av altaner utan bygglov. Tänk till nästa gång Jarmo, jag vet varken ut eller mumin.

George Clooney: Allt från Den tunna röda linjen till UPP och såklart Nespresso

George är en av mina favoriter och han har spelat mer eller mindre alla roller från härdad soldat i Vietnam, läkare i Chicago till att vara en animerad räv. Hur fan tänkte egentligen Nespresso? Blir det inte jobbigt för oss som följt hela hans karriär att han nu bara slappnar av och dricker Nespresso över hela världen och för att i nästa sekund bli hotad i live-tv i filmen Money Monster. Jag fick ju kaffekoppen i halsen nu? Kommer jag också få en pistol i nyllet nu? Förvirringen är total.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-04-21 13:25