Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Halvtidare

emilareng  |  Publicerad 2018-06-25 17:00  |  Lästid: < 1 minut

Jag har nu blivit deltidsstockholmare. Det är något jag aldrig i min vildaste fantasi någonsin kunna tänka mig att göra. Men kärlek och utmaningar gör att man gärna tar chansen till att bli en kombination av 090 och 08:a, jag är alltså 09008 och för som er är lite dumma inuti huvudet så är 09008 en ”klassisk” indisk tåglinje.

Tåg är något jag kommer få bekanta mig ofta med framöver då jag ska pendla till mitt nya jobb på Grand Hotel. Efter en vecka i Stockholm så måste jag ändå säga att jag trivs. Har fått en mysig lägenhet, en tjej som verkar tycka om mig och ett jobb som verkligen är en rolig utmaning. Cadierbaren ska bli världens bästa hotellbar och just nu ser framtiden väldigt lovande ut!

När man ska pendla hem i Stockholm så är Stockholmare är inte ett dugg otrevliga, däremot är mer eller mindre varenda en i sin egna lilla värld. Det är ungefär som att gå på gymmet där alla är fokuserade att ta sig från Arne till Banarne utan att passera gå och det kan jag ibland uppskatta.

Den andra veckan när jag är åter i Umeå ska jag vara en sån jävla episk farsa till min son och ägna mig åt lite administrativ tid och skriva betydligt mer, både bok och blogg kommer få sig en duktig uppdatering med ännu mer mediokert innehåll.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar