Hoppa till innehåll

Gräsiösa tofflor från Somersby

Äntligen lanserar Somersby en toffel med riktigt gräs under fötterna. Det här har jag väntat på i flera år och förstår inte varför ingen annan han har gjort det. Att jobba med naturliga material har varit på tapeten i bra jävla många år nu men att ingen har tänkt så här långt är ju ett … Continued

Äntligen lanserar Somersby en toffel med riktigt gräs under fötterna. Det här har jag väntat på i flera år och förstår inte varför ingen annan han har gjort det. Att jobba med naturliga material har varit på tapeten i bra jävla många år nu men att ingen har tänkt så här långt är ju ett skämt. Hoppas verkligen de stora modeskaparna tar till sig av detta och kommer med ett mothugg mot ciderhuset (numera även modehuset) Somersby.

Jag kan redan nu se Virgil Abloh lansera ett par riktigt feta skor med Nike helt i is som gör att du är tvungen att amputera fötterna efter 20 minuter för att hylla alla som bestigit Mount Everest. Meeeen nog om mina geniala idéer.

Det släpps 50 par och kommer kosta 1200 kr. Det fina i kråksången är att alla vinst går oavkortat till ”Håll Sverige Rent”. Gräsligt fula eller hur gräsiösa som helst är upp till dig. Jag uppskattar sånt här. Ska bli kul att se vad Nöjesguidens Frasse Levinsson tycker om det här som rasade fulljävlaständigt över en champagnesemla.

Mer info och hur du beställer hittar du här

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.