Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Genial idé

emilareng  |  Publicerad 2018-05-25 15:41  |  Lästid: < 1 minut

Här kommer ett enkelt recept på en Tom Collins. Näe, jag ba skoja. Googla! Finns en miljard recept på en klassisk Tom Collins och de är svårt att misslyckas. Eller nej, vänta nu. Det finns något annat genialt nu för att underlätta att folk bryr sig om vad de dricker och för att öka kvalitetstänket.

Vi bartenders håller snart på att knappt behövas, nyligen släpptes det cocktails på box. Människor med någon hyfsad självaktning torde ju inse att det är helt värdelöst med cocktails på box, vi vet ju redan att vinboxar är det absolut sämsta som hänt. Jag undrar verkligen hur man tänker och jag måste ifrågasätta systembolaget, hur kan de tycka att det här är okej? Kommer det här på något sätt att gynna någon ensam själ i hela världen? Jag kommer då fan aldrig någonsin att dricka det här. Ni får göra exakt hur som, jag kommer inte döma er, men jag tycker ni ska skämmas. Litegrann.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar