Annons

Emil Åreng
Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Annons
 

Gästspel i Göteborg!

 

Nu ska jag ut på turné igen och kommer vara två dagar i Göteborg på två av mina absoluta favoritbarer i Sverige. Imorgon tisdag är jag på Familjen med min gode vän Tom Surma och skakar ihop cocktails hela kvällen med skiftande innehåll. Familjen har varit ett vattenhål länge på Göteborgs barscen och är ett ställe som alltid har en jävligt bra stämning, mycket på grund av väldigt skön personal som alltid är så där deportees-trevliga som vi säger här i Umeå och med mat som gör en glad.

Annons

På onsdag skiftar vi från marknivå till källarnivå och går under jord i Sveriges enda förbudstidsbar (i och med att Little Quarter inte finns kvar längre)  STRANGER STRANGER är ett jävla unikum på Sveriges barscen och har även ett av de mest sammansvetsade barteamen på denna jord. Kom förbi på semi-stökiga cocktails med luddiga referenser från 20-talet och väldigt trevligt häng.

Vi ses i Götet!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar