Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Episka släpp på bolaget

emilareng  |  Publicerad 2018-10-30 20:44  |  Lästid: 2 minuter

Under hösten 2018 lanserar Diageo två serier exklusiva skotska whiskysamlingar, Distiller’s Edition och Special Releases. Serierna är noggrant utvalda av experter och kommer från klassiska destillerier, men också från mindre kända eller nedlagda sådana. Samlingarna lanseras i en mycket eftertraktad och begränsad upplaga. Flaskorna släpps på Systembolaget under hösten! SÅ HÅLL UTKIK!

Distiller’s Edition
Varje år släpps sju maltwhiskys i en serie som går under namnet Distiller’s Edition, samtliga whiskys är Doubled Matured på ett fat speciellt framtaget för serien. Årgång, buteljeringsdatum och serienummer visas på varje flaska som bevis på att det är en Double Matured Single Malt whisky i en specifik utgåva och en specifik årgång.

Special Releases
Tio exklusiva skotska whiskys släpps i en mycket begränsad upplaga, som del av den årliga Special Releases-kollektionen. Oklanderligt utformade och vackert förpackade omfattar kollektionen några av de
mest sällsynta och äldsta whiskys från olika destillerier. Alla flaskor i serien har Natural Cask Strength.

Pratade med några tunga brand ambassadors från Diageo och de tycker att årets två släpp är helt magnifika och dem är tunga namn inom industrin så alla ni whisky-nördar, nu jävlar blir det åka av.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-10-30 22:34