Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Drops – en vettig shot

emilareng  |  Publicerad 2019-04-05 15:56  |  Lästid: < 1 minut

Shots har väl aldrig varit något för mig och då menar jag dessa diabetes-raketer som gör att man känner sig som en 10 åring på dextrosol igen. Men nu tycker jag grabbarna bakom Drops gjort något riktigt vettigt, ingefära och citron är ju en lika självklar kombo som korv med bröd och pucko. Istället för att lägga denna likör riktigt lågt i alkohol som man kommer undan diverse skatter så har man lagt den på 30% vilket gör att det här blir det självklara valet för mig om jag någon gång drar mig ut på nattklubb. En balanserad shot helt enkelt som tar död på sura nappar-godis shots och annat sött helvete.

Går att inhandla via systembolaget
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-04-05 16:00