Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Det här med nyårslöfte

emilareng  |  Publicerad 2018-01-04 19:41  |  Lästid: < 1 minut

Jul och nyår är nu över…..

Människor börjar komma tillbaka från sina ris á la malta-komor och den senaste nyårsfyllan där någon Arne försökt sabrera champagnen med en Iphone är redan nu ett minne blott. Vi har alla avlagt något slags nyårslöfte efter tolvslaget i fyllan. Jag måste ändå säga att den absolut sämsta tiden att avlägga ett löfte är klockan 00:15 1 januari. Det är lite som att vara less på att läsa böcker första dagen i grundskolan. Helt poänglöst alltså.

Jag kommer inte avlägga något löfte i år heller. Främst för att jag inte kan hålla det men även för att det är mer värt att faktiskt försöka sätta upp mål för året och lova sig själv att nå de målet utan att behöva gå runt som någon allan-ballan och fråga varenda en man träffar;

”Jaha, några nyårslöften då?” (det skiter faktiskt alla i som frågar den frågan, dem vill bara kunna säga nedanstående)

”Själv ska jag man ju göra en iron-man och köra novemberkåsan med grabbarna”

Håll bara käften. Lyckas du ens kolla på Iron Man i november och hålla i en kåsa så ska du vara nöjd. Det är inte alla som klarar det!

Eller vänta nu. Jag kan lova en sak. Jag ska fortsätta skriva och ge ännu mer tips på allt från barer till vad som är gott att göra hemma. Med eller utan alkohol spelar ingen roll. Huvudsaken någon tycker det är gott.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar