Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Är du helt från vettet?

emilareng  |  Publicerad 2018-09-21 10:42  |  Lästid: 2 minuter

Ibland kanske man vill gå ut och upplevas som en riktigt fullblodspsykopat och inte ens försöka ge en tillstymmelse att få nya vänner eller för den delen hitta kärleken i ditt liv. Tänkte tipsa om fyra riktigt obehagliga jävla beställningar som du kan göra för att få den där osköna Jeffrey Dahmer-viben som ingen åtrår. Eller så är det något underliggande ni menar i er beställning?

4 glas vitt, 1 skål med ketchup och 3 skivor formfranska

Riktigt sjuk jävla beställning. Vem beställer ens 4 glas vin på en gång när man kan beställa en hel flaska liksom?

6 cl bourbon i dricksglas, ett shotglas socker med angostura och apelsinzest.

Kan ändå tycka detta är en rimlig beställning med är det inte smartare att beställa en Old Fashioned på en gång din jävla dåre? Om du inte vill ha en god cocktail så kan du faktiskt beställa det här och påstå att den heter ”Quick Old Fashioned” och anses vara en delikatess i några luddiga delar i Vietnam.

1 skål med vatten, badsalt och en varm handduk

Är det inte bättre att bara dra iväg och knarka sönder fullständigt på ett SPA? Gå in på momondo och hitta något mysigt till dig och din partner. Du skämmer ju för fan ut dig. På de flesta SPA:hotell ingår även badrock, om inte så tycker jag ni ska vara helt naken och slänga badsalt runt omkring er, vet inte om det är lagligt men det märker ni ju.

17 tuborg, 2 järn och 1 glas vatten

Det här är väldigt överraskande för många att en i sällskapet faktiskt dricker vatten men börjar bli mycket vanligare, om några år är det säkert 2-3 till i sällskapet som kanske vill ha vatten, vilket kanske är det enda rätta? Eller så är du bara sjuk i huvudet och behöver en ny umgängeskrets. Testa FINDER, typ som tinder men för dig som bara vill dricka vatten med andra människor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar