Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

4 mediokra produkter

emilareng  |  Publicerad 2018-08-22 09:29  |  Lästid: 2 minuter

Ibland dricker man saker som man kanske inte borde ha gjort. Men precis som med all annan alkohol så räcker det inte med att testa bara en gång, det är en inlärningsprocess för att överkomma både rädslor och att få kroppen att fungera som den ska, eller iallafall ett tappert försök att få kroppen att fungera i samband med alkohol. Mycket som har med alkohol att göra är ju väldigt gott och går att ”lära” sig dricka men ibland så kommer det några riktigt jobbiga jävlar som inte borde fått sett dagens ljus överhuvudjävlataget. Här är några som förstör dagens hyllor på systembolaget. Och kom ihåg, mitt ord är alltid lag och alla måste lyssna på mig exakt hela tiden. Hur skulle annars världen se ut?

MIA – Daiquri Strawberry Lemon

Varenda sommelier i hela världen tycker nog detta är det absolut värsta som kommit från Spanien, men det behövs inga större färdigheter inom vindruvornas värld för att inse att detta är en skymf mot både Daiquris, jordgubbar, citroner och vin. Tror faktiskt till och med vissa Mia’s i världen tog illa upp.

 

Playa Bavaro – Pina Colada

När systembolaget själv beskriver denna episka dryck så skriver man ”något simmig smak”. Vad fan är det? Är det Sarah Sjöström som tagit världsrekord och sen har någon tappat upp det klorinfyllda vattnet och infuserat med sjuka mängder socker, ananasextrakt och kokos från helvetet? Ja, kanske.

Marinella

Förlåt mammsen men Marinella är fortfarande riktigt värdelöst. Sjukt söt och några spår av hjortron eller ingefära känner då inte jag. Ska blandas ut med sprite enligt vissa självutnämnda experter. Lyssna inte på dem!

Tr3 Apor

Jag är absolut ingen vinkännare men det här vinet gjorde jag och några till i Gymnasiet, sött och smakar jäst, det enda vi inte lyckades skapa var själva boxen som nu i efterhand vi också hade kunnat gjort och blivit miljonärer på. Ligg alltid steget före!

 

Det här testet gjordes i ensamhet utan några vänner, tre klunkar för varje produkt. Sen kom tårarna.

 

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-02-01 10:36