Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

10 år senare

emilareng  |  Publicerad 2017-11-01 19:37  |  Lästid: < 1 minut

2007 börjar bloggandet på allvar runt om i hela världen, 10 år senare så börjar jag blogga.

Mitt namn är Emil Åreng, som ni säkert redan har förstått eftersom ni lyckats komma så här långt. Café hörde av sig för en tid sedan för att kolla om jag var sugen på att blogga om mitt liv som bartender. Efter lite tänkande från mitt håll (ingen större verksamhet) så var det ganska självklart att det är klart som fan jag vill visa vad som händer i barvärlden, framförallt med fokus på Sverige och Skandianvien men även runt om i hela världen.

Det kommer bli fokus på olika gästspel i barer, tankar om sprit, runt cocktails och allt vad det innebär. Ibland rena sagor och annat löst fyllesnack med även någon recension här och var. Det kommer bli ärligt och rått men samtidigt så kommer ni förstå vad fan jag väntade 10 år för att börja blogga – nu är mitt liv mer intressant än vad det var i Lycksele 2007.

Eller så är det ännu mer ointressant … det är bara så att nu måste även jag dela med mig av det, välkomna!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-01 19:45